fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

10 ani și șase luni de închisoare pentru un pedofil prahovean care a violat o fetiță de 12 ani

Citește Și

- Reclamă -

Cristian Viorel Mărgărit, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Azuga, a fost condamnat la 10 ani și șase luni de închisoare, fiind găsit vinovat pentru viol. Victima sa este o fetiță de doar 12 ani pe care a batjocorit-o în vara anului trecut. Este una dintre cele mai mari pedepse date de o instanță din Prahova pentru o astfel de faptă. Inițial, Judecătoria Sinaia l-a condamnat la o pedeapsă de șapte ani de închisoare.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a ademenit-o pe fetița de 12 ani în apartamentul său. I-a promis că-i oferă cărți, însă, odată intrată în casă, fetița a fost dezbrăcată și batjocorită, copila fiind supusă la perversiuni sexuale.

- Reclamă -

Când a scăpat din casa individului, fetița a mers direct la mama ei și i-a povestit totul. Își cunoștea agresorul, fiind vecin de bloc. De altfel, copila a fost ademenită de pedofil chiar din parcul din fața blocului, unde probabil o urmărise de ceva vreme.

Odată identificat, Mărgărit nu și-a recunoscut fapta, însă procurorii au reușit să găsească urme din ADN-ul său pe hainele victimei. A fost arestat preventiv, iar miercuri, 29 septembrie, Curtea de Apel Ploiești a dat sentința definitivă în cauză și aproape că a dublat pedeapsa inițială dată de instanța de fond. Închisoare de 10 ani și 6 luni este o pedeapsă record, având în vedere că în astfel de dosare condamnările rareori depășesc 6-7 ani.

Mărgărit nu este recidivist, dar are o situație complicată în familie, soția sa fiind plecată din țară. Era cunoscut în comunitate drept un cetățean care nu crea probleme și pe care nu l-ai fi ocolit pe stradă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO- Cum și cu ce se cară la rampa de gunoi, plină ochi, deșeurile din Urlați

Cam așa se face colectarea selectivă la Urlați, în 2023. Protagoniștii filmării sunt angajații Rosal. Și, așa cum se...