1. Ca să nu-i certe Liviu Dragnea pe cei de la PSD Ploiești, ALDE Ploiești le va împrumuta vreo mie de membrii ca să dea bine la șefi.
  2. Când a ieșit din sediu după ce și-a dat demisia, Cezar Ouatu a strigat ”mascalzone! Vaffanculo!” moment în care două membre de la Organizația de Pensionari au lăcrimat. ”Uite maică ce frumos cântă băiatul ăsta”, au zis ele.
  3. Daniel Savu a dat telefon la PSD Ploiești și a zis că se întoarce înapoi dacă îl roagă Ganea frumos.
  4. Auzind că demisionarii s-ar putea să meargă la PNL, liberalii mai vechi au făcut o petiție on-line prin care cer reînființarea USL.
  5. Victor Ponta a zis că nu-i așa o tragedie plecarea membrilor. ”În curând o să-i putem clona.”, a declarat acesta.
  6. Liviu Dragnea a zis că dacă e nevoie le face la 1000 de teleormăneni mutație pe Ploiești. După care a întrebat câte locuri mai sunt libere în cimitirul din Mihai Bravu.
  7. Membrilor PSD Ploiești le este frică de faptul că directorul SGU a demisionat din PSD. ”De acuma ne vor bloca ăia de la SGU roțile pe unde ne vor prinde.”, s-au plâns ei.
  8. Demisionarii vor ajunge în instanță cu cei care au rămas în PSD. ”Vrem ca justiția să hotărască a cui e pisica din sediul partidului.”, au motivat aceștia gestul de a se adresa instanței.
  9. Ca să le facă o aroganță celor rămași, demisionarii au plecat cu filtrul de cafea și cu rezerva de hârtie igienică.
  10. Când a aflat, Ion Iliescu a zis doar atât: ”măi animalelor!”.
andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here