furtuna 92594500
  1. Aflat la Viena, primarul Dobre a fost văzut rugându-se în fața casei lui Mozart ca furtuna să ocolească Ploieștiul. Acesta a promis că va învăța să cânte la clavecin dacă orașul va scăpa de urgie.
  2. Se pare că Ploieștiul a scăpat de ciclon datorită viceprimarului Pană care miercuri seară a efectuat în parcul din fața primăriei ”Dansul Soarelui”, acompaniat de vicele Ganea la tamburină.
  3. PSD-ul a profitat de codul portocaliu pentru a împărți umbrele populației. Acestea aveau mesajul: ”În 2020 ne luăm primăria înapoi”.
  4. În replică, PNL-ul a împărțit CD-uri cu melodia ”Singing in the rain”.
  5. Măsuri fără precedent la TCE. Troleibuzele, tramvaiele și autobuzele au fost dotate cu vâsle și colaci de salvare.
  6. Pompierilor detașați de la Călărași le-a plăcut așa de mult în Ploiești încât cei de la ISU Prahova încă încearcă să-i convingă să plece acasă.
  7. Primarii din Prahova care au stat toată noaptea în primării de frica furtunii, cer Prefecturi să li se deconteze banii de țuică.
  8. În jur de ora 22, văzând că nu vine nicio furtună, cei de la SGU au vrut să iasă pe străzi ca să le ude. Până la urmă s-au lăsat păgubași.
  9. Agenția Națională de Meteorologie și-ar putea schimba numele în Agenția Pinochio.
  10. Ploieștenii sunt foarte supărați. ”Suntem așa un oraș nesemnificativ, că nicio futună ca lumea nu suntem în stare să avem”.

10 BIS. Tragedie în București. O casă de lemn a căzut fix în fața Primăriei București peste o femeie. Din primele informații se pare că, după pantofi, victima ar fi Gabriela Firea. Ocupanta casei, o fetiță pe nume Dorothy, tot întreabă cum poate ajunge în Kansas.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here