1. Cu toate că a prezentat acte false de cetățean sloven, polițiștii au devenit suspicioși când au constatat că în afară de buletin și de pașaport care erau slovene, permisul de conducere fusese obținut la Pitești.
  2. Asupra lui s-a găsit o poză înrămată de-a lui Daniel Savu pe care scrie: ”Sebi fi tare! Vom înfrânge și de data asta. Cu drag, Daniel.”.
  3. În momentul când a fost încătușat și întrebat cum îl cheamă, Ghiță a răspuns că numele lui este Barabas și vrea să fie dus în fața lui Pilat.
  4. Cu o zi înainte, fostul deputat a făcut o greșeală. Acesta s-a dus miercuri seară la un teren de baschet unde a jucat cu mai mulți cetățeni sârbi care au devenit suspicioși când au văzut că pe echipamentul lui scria ”Asesoft”.
  5. Guvernul sârb s-a scos. Sebastian Ghiță a fost dat înapoi României pentru un vagon de sare.
  6. Ca să facă mișto de el polițiștii români i-au spus deputatului că va trece înapoi în România cu un colac pe Dunăre.
  7. Vineri dimineață, steagul RTV a fost coborât în bernă.
  8. În avionul cu care va fi adus în România, polițiștii români au încărcat și 10 lăzi de șampanie.
  9. Ghiță a promis că o dată ajuns în țară va face dezvăluiri cutremurătoare. Acesta pretinde că are dovezi că aselenizarea este falsă și că planeta Marte este colonizată încă din anul 2000.
  10. Încă de joi noaptea din sediile DNA s-au auzit chiote și muzică de petrecere. Unii martori pretind și că s-a simțit miros de grătare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here