1. La începutul ceremoniei religioase s-a creat un mic incident când Nicoleta Crăciunoiu a dat buzna în biserică strigând ”oriți nunta, n-are viză de legalitate!”. A fost rapid scoasă afară de cei de la pază.
  2. Ca să arate că sunt în opoziție, grupul consilierilor PNL le-au adus proaspeților însurăței un tirbușon pentru 100 de persoane.
  3. La strigarea darului, cei de la PNL au avut din zona reprezentanților PSD parte de chicoteli și câte un ”săracule!” șoptit printre dinți.
  4. Tot PSD-ul a avut ultimul cuvânt, consilierii puterii reușind să fure mireasa. Ca să o răscumpere, primarul le-a promis că la următoarele cinci ședințe de Consiliul Local, PNL-ul va vota toate propunerile social democraților.
  5. Emoțiile fiind mari, slujba a debutat cu secretarul primăriei făcând prezența nominală.
  6. După care s-a cântat imnul, motiv pentru consilierii PSD să vocifereze spunând că au venit la nuntă, nu la o ședință de Consiliu Local mascată.
  7. Din obișnuință, unii politicieni au scris ”Mită” pe banii de dar. Și-au cerut mai apoi scuze.
  8. Consilierul Sârbu a ținut un toast, dar fiind emoționat, lumea chiar a înțeles ce vrea să spună. Nici chiar consilierul Botez nu a avut ceva de obiectat.
  9. Primarul a declarat că este așa preocupat de soarta orașului încât se gândește să-i ia în luna de miere și pe viceprimarii Ganea și Pană.
  10. Buchetul a fost prins de aceiași Nicoleta Crăciunoiu care se strecurase în sala de banchete. Aceasta a fost zărită fugind cu buchetul strâns la piept în timp ce striga ”ăstuia îi pun eu viză!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here