Sărbătorește alături de noi 10 ani de AFI Ploiești! În perioada1-10 octombrie ai 10 zile speciale pentru un mall de 10. Vino să ne bucurăm împreună de primii noștri 10 ani cu distracție, surprize și premii. La mulți ani, AFI Ploiesti, mall-ul tău de 10 ani! 

Descoperiţi mai jos activităţile şi sărbătoriți alături de noi:

1 Octombrie – Xpert Beauty MakeUp Festival

Petrecerea începe cu un machiaj de 10! Pe 1 octombrie, în intervalul 12:00-20:00, clientele sunt așteptate la AFI Ploieşti, pe pasarela centrală de la etaj, cu produse de beauty inovatoare, sesiuni de makeup, consiliere gratuită și testare de produse ale brandului de makeup Andreia Professional.

2 Octombrie – Le Bonbon Cakes Giveaway

Cele mai dulci premii! Pe 2 octombrie, Le Bonbon oferă câte un tort, pentru primul client al fiecărei ore din acea zi, în intervalul 10:00-20:00. 

3 Octombrie – Mascote, face painting, jocuri interactive & surprize

De ziua AFI Ploieşti culoarele mall-ului vor emana bucurie, culoare şi energie: face painting, jocuri interactive cu Scooby Doo și Daphne, distracţie cu baloanele oferite de Harry Potter și Hermione, sute de fotografii şi tatuaje temporare cu Mickey şi Minnie, bomboane de la Winnie.

4 Octombrie -L’atelier des fleurs 

Pe 4 octombrie, L’atelier Des Fleurs vă învață cum să realizați aranjamente florale în cele mai mici detalii. Ne vedem pe pasarela centrală de la etaj, în intervalul orar 17:00 – 19:30. 

5 Octombrie – Codițe împletite by Splenditimi House & petrecere Gymboland

Splenditimi House le va aranja pe fetiţe în intervalul orar 12:00-20:00 pentru petrecerea Gymboland din aceeași zi! Codițele împletite și pictura pe față vor reprezenta dress code-ul petrecerii care începe la ora 17:00. 

6 Octombrie – Muzică & Dans

Vineri este despre dans, muzică și zâmbete. În intervalul orar 17:00-18:30, Scoala de dans Vogue vă va încânta cu momente de dans speciale. Începând cu ora 19:00, Cărturești și Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești vă vor delecta cu „Muzici cu Dichis”.

7 Octombrie – A fi la înățime cu Aeroclubul României

Vreţi să învățaţi să zburaţi sau să săriţi cu parașuta? Aeroclubul României vă oferă această șansă! Vă așteptăm la AFI Ploiești, între 16:00 – 19:00, să întâlniţi piloții instructori ai Aeroclubului.

8 Octombrie – Teambuilding cu Asociația „Un Strop De Fericire”

Pe 8 octombrie ne simțim ca în teambuilding cu tinerii din Asociația „Un Strop de Fericire”. Ne facem prieteni noi și ne distrăm, apoi cei pasionaţi de dans se pot alătura flashmob-ului surpriză.

9 Octombrie – Experiența Disco& Smart pentru cei mici! 

De la ora 17:00, începe Disco party cu Ștrumful și Ștrumfița. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani vor învăţa diferite coregrafii cool, vor intra în atmosfera disco cu ajutorul maşinii de lumini şi a brăţărilor fosforescente. Intrarea este liberă în limita a maximum 40 de copii!

Începând cu ora 18:00, e timpul pentru Play smart. Cei mici vor fi introduși în atmosfera jocurilor surpriză. 

10 Octombrie – World Class happy hours

După toate zilele de sărbătoare, mai avem energie şi pentru programul special creat de World Class. Cântărire, sfaturi personalizate de la antrenori, step, cycling şi multe calorii arse, în intervalul orar 17:00 – 20:00. 

Eticheta de 10 aduce 10 premii de 10 pe zi!

În perioada 1 – 10 octombrie, eticheta de 10 aduce câte 10 premii zilnice. Caută în magazinele din AFI Ploiești 10 etichete de 10 și vino cu ele la info desk, împreună cu un bon de cumpărături din aceeași perioadă, apoi alege-ți unul dintre premiile oferite de: Cărturești, DM, Gerovital, Optiblu, Pupa, Sabon, Samsonite, Viorica sau Yves Rocher. Detalii pe afi-ploiesti.ro

Despre AFI Ploiești

Inaugurat în 2013, AFI Ploiești are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi numeroase branduri internaționale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar și o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploiești este deținut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Brașov și AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est. 

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!