fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Îngheţată retrasă de la vânzare în magazinele Carrefour, din cauza conţinutului de oxid de etilenă. LISTA sortimentelor cu probleme

Citește Și

- Reclamă -

Loturi de îngheţată în conținutul cărora a fost identificat oxid de etilenă au fost retrase de la vânzare. De data aceasta este vorba despre înghețata vândută în magazinele Carrefour.

”Va informam ca urmare a notificarii primite din partea producatorului Froneri Franta, CARREFOUR ROMANIA SA a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolelor menționate mai jos. Motivul rechemarii: prezenta oxid de etilena in aditivul utilizat in fabricarea produselor – guma de carruba”, indică anunţul postat pe site-ul Autorităţii Naţionale  Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

- Reclamă -

Lista produselor cu probleme poate fi consultată AICI.

Produsele menţionate au fost livrate la nivel national, în toate magazinele din reţeaua Carrefour.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

- Reclamă -

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

În ultima perioadă, mai multe tipuri de îngheţată şi deserturi au fost retrase de la vânzare din cauza conţinutului de oxid de etilenă.

SURSA news.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut