consiliul judetean prahova palatul administrativ ploiesti
Consiliul Judeţean Prahova a publicat lista iniţială, înainte de contestaţii, cu proiectele non-profit care vor primi finanţare de la bugetul instituţiei în baza Legii 350/2005.

Din cele 22 de propuneri depuse în cadrul acestei sesiuni de finanţre, 13 urmează să primească fonduri de la bugetul judeţean. Valoarea totală alocată este de 500.000 de lei.

În această sesiune, au fost depuse 22 de proiecte, dintre care 11 pentru sport, secţiune care a beneficiat de o alocare mai mare decât celelalte. Dintre acestea, 13 au fost selectate pentru finanţare, cinci dintre ele la secţiunea sport şi opt la celelalte domenii, potrivit informaţiilor comunicate oficial de CJ, care a precizat că rezultatele pot fi contestate.

“A fost afişat clasamentul proiectelor pentru care Consiliul Judeţean Prahova va acorda, în Sesiunea I, finanţare nerambursabilă, din fondurile publice ale județului, pentru activităţi nonprofit, în baza Legii nr. 350/2005. Vă reamintim că, în acest an, va fi derulată şi Sesiunea a II-a a finanţărilor nerambursabile, în cadrul căreia CJ Prahova va aloca suma de 1.800.000 lei. Momentan, proiectul privind Ghidul Solicitantului este în transparenţă publică, pe site-ul instituţiei”, a detaliat Consiliul Judeţean, într-un comunicat transmis astăzi.

Proiectele câştigătoare în prima sesiune sunt TENNIS ACE LA MONDIALE, SECIU “MON AMOUR” – CONCURS CICLISM, EVENIMENTUL CIUCAS X3, PERFORMAM IN HANDBAL şi PROMOVAREA TENISULUI DE PERFORMANTA IN COMUNA MANECIU, în domeniul sportului, respectiv MISIUNEA NOASTRA ESTE SA AJUTAM SI SA SALVAM, AICI SI ACUM, TEATRU LA NOI IN SAT, CĂTRE GENERAȚIA VIITORULUI PRIN EDUCAȚIA STEM, UN ATU ACTUAL PENTRU PERFORMANȚĂ: DE LA CRETĂ ȘI BURETE LA TABLA INTERACTIVĂ, ORAȘUL VERDE VIU – CREAREA DE ECOSISTEME COMUNITARE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI, NUTRITIE SI SANATATE, CLUB DE EDUCAŢIE ŞI ARTE LA PALAT – ÎNFLOREŞTI şi PROMOVAREA ŞI DEZVOLTAREA VOLUNTARIATULUI LA DOMENIUL CANTACUZINO FLOREŞTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here