fbpx
joi, martie 28, 2024
spot_img

Protest în fundul gol în fața sediului Poliției Sinaia. Protestatarul, implicat într-un jaf de o sută de mii de euro

Citește Și

- Reclamă -

 Mihai Andrei Burtea, un tânăr din Sinaia, implicat într-un jaf de o sută de mii de euro, a fost trimis în judecată și condamnat pentru că a protestat complet dezbrăcat în fața sediului poliției din stațiune. Burtea a fost găsit vinovat pentru ultraj contra bunelor moravuri, primind o pedeapsă de 8000 de lei, amendă penală.

Protestul extrem s-a petrecut în ajunul Crăciunului din anul 2020, în jurul orelor 22.00. Mihai Andrei Burtea, care a declarat anchetatorilor că nu se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a mers în fața sediului Poliției Sinaia unde, în ciuda gerului de afară, s-a dezbrăcat complet și a început să înjure polițiștii.

- Reclamă -

Omul era supărat de faptul că polițiștii din Sinaia nu-i rezolvă o plângere în care reclama faptul că este amenințat de mai multe persoane. Tânărul a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind trimis în judecată de procurorii din stațiune sub acuzația de ultrajul contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă pentru care a primit o pedeapsă de 8000 de lei amendă penală. În fața instanței de judecată bărbatul și-a recunoscut fapta și a precizat că ”a fost cel mai urât gest pe care l-am făcut în viața mea”. Până atunci, pentru că la puțin timp după protestul în fundul gol, tânărul a fost implicat într-un jaf ale cărui victime au fost mai mulți oameni de afaceri din Prahova, printre care și patronul unei firme de pompe funebre din Câmpina.

Din casa acestuia, Burtea și alți doi complici au furat o castă cu valori în care se afla suma de o sută de mii de euro. Jaful a fost dat în perioada în care proprietarul casei se afla în concediu. După ce au intrat în posesia banilor hoții au plecat la mare, postând imagini pe rețelele de socializare din timpul unor petreceri organizate cel mai probabil cu banii furați.

Protestatarul în fundul gol de la Sinaia a fost trimis în judecată de către procurori și în acest dosar în care este acuzat, alături de Bogdan Sasu și Alberto Părăuță, de furt calificat. În prezent cei trei se află în arest preventiv, în Penitenciarul Mărgineni.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un microbuz cu persoane a fost implicat într-un accident în comuna Brazi

Accident în această dimineață pe DN1A în comuna Brazi.În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism cu 2...
Sari la conținut