Foto cu caracter ilustrativ
Bărbat condamnat la 14 ani de pușcărie după ce și-a batjocorit fiica minoră timp de un an!

Acesta a fost dus de politişti, ieri, la Penitenciarul Focşani pentru a-şi ispăşi pedeapsa. Iniţial, bărbatul a fost condamnat de magistraţii de la Judecătoria Focşani la aproape 8 ani de închisoare. După condamnarea de la instanţa de fond, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Galaţi, urmare a apelurilor declarate de procurori, de inculpat, dar şi de părţile vătămate.
La Galați, bărbatul a primit o pedeapsă de aproape 14 ani de închisoare.

Bărbatul şi-a batjocorit fiica, care la momentul respectiv avea 12 ani, în timp ce soţia sa era plecată peste hotare. Când mama s-a întors acasă, copila i-a povestit prin ce chinuri a trecut, moment în care a femeia a făcut plângere la poliţie. În timpul urmăririi penale, monstrul nu a recunoscut că ar fi violat-o pe copilă şi nici că ar fi supus-o la perversiuni, susţinând în permanenţă că nu-şi mai aminteşte.

Citește și Un tânăr a fost împușcat de tatăl lui. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Acesta nu ar fi abuzat doar de fiica vitregă, ci şi pe soacra sa, dar aceasta nu a depus plângere. Pe lângă faptul că şi-a umilit fiica, bărbatul şi-a bătut şi fiul până l-a băgat în spital, dar şi pe soţia sa.

Despre cazul copilei, Monitorul de Vrancea a relatat în exclusivitate în luna ianuarie a anului 2016. Atunci când mama copilei s-a întors de peste hotare şi a aflat ce a păţit aceasta, moment în care a făcut plângere.

Bărbatul, care nu poate fi numit tată, a fost trimis în judecată la începutul anului 2017, iar rechizitoriul întocmit de procurori a scos la iveală detalii şocante, pe care un om normal nu şi le poate închipui vreodată. Fetiţa şi fratele ei un pic mai mare au rămas cu tatăl lor şi cu bunica maternă, după ce mama a plecat la muncă peste hotare. După ce mama a plecat, bărbatul a început să poftească la fiica lui, procurorii arătând în rechizitoriu că „în perioada februarie-mai 2015, el a întreţinut relaţii sexuale normale, orale şi anale prin constrângere, violenţă şi ameninţare, cu fiica sa în vârstă de 12 ani”.

Citește și Un bărbat și-a ucis cu bestialitate amanta. După crimă, individul a incendiat casa

Nu doar fiica a trecut prin momente cumplite, ci şi băiatul, care a fost snopit în bătaie de propriul tată. Procurorii precizau că pe 3 august 2015, băut fiind, bărbatul şi-a lovit băiatul cu pumnii şi cu o ţeavă din metal. În urma loviturilor aplicate, acesta a suferit o fractură, iar medicii i-au dat 60-65 de zile de îngrijiri medicale. Totul s-ar fi întâmplat pentru că băiatul ar fi stricat o bicicletă. După ce i-a spart capul şi i-a rupt mâna, individul l-a ţinut acasă pe copil, până când a văzut că acesta se simte rău, așa că a chemat ambulanţa. A spus atunci că băiatul a căzut din pod.

Nu şi-a bătut doar copilul, ci şi pe soţie, ultima dată în decembrie  2015. Atunci a fost şi momentul în care s-a aflat ce se petrecea în casa lor. Femeia şi-a luat copiii şi a plecat de acasă, timp în care bărbatul o tot suna şi o ruga să se întoarcă. În acele momente, copila, văzând că mama sa ar putea ceda, şi-a luat inima în dinţi şi a spus tot ce a păţit.

Citește și O tânără a fost agresată sexual pe stradă în plină zi. Agresorul a fost prins

Conform declaraţiilor victimei, tatăl ar fi întreţinut de 7 ori raporturi sexuale cu ea. Prima dată s-a întâmplat după plecarea mamei, adică în luna ianuarie 2015. Atunci el le-ar fi cerut copiilor să se mute cu el în casă, cei mici fiind la bunică. Într-una din seri a venit acasă băut şi şi-a trezit fiica. A dezbrăcat-o, a lovit-o şi i-a cerut să meargă într-o altă încăpere, unde a întreţinut relaţii sexuale cu ea. După ce a terminat, a pus-o să se spele şi a ameninţat-o că o omoară în bătaie dacă va povesti. Lucrurile au continuat şi în săptămânile următoare, după aproximativ acelaşi tipar. Când fata s-a plâns că o doare, monstrul a pus-o să aleagă între sex normal şi oral. Ulterior, bărbatul a obligat-o pe copilă să întreţină şi relaţii sexuale anale. De fiecare dată avea grijă să o ameninţe şi să o ţină sub teroare.

Bărbatul şi-ar fi violat şi soacra. În rechizitoriul procurorilor se arăta că, într-o seară, bărbatul a mers după femeie pe când aceasta se ducea la toaletă. Când a vrut să iasă, a lovit-o şi i-a cerut să-i facă sex oral. Refuzat fiind, acesta a violat-o, după care a ameninţat-o că o omoară dacă spune ceva.

Citește și Mămici terorizate de un obsedat. Bărbatul iese pe străzi dezbrăcat şi agresează femeile

Urmare a deciziei instanţei, care este definitivă, poliţiştii l-au reţinut ieri pe bărbat şi l-au dus la Penitenciarul Focşani pentru a-şi ispăşi pedeapsa. “Politiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vidra au identificat şi reţinut un bărbat de 38 de ani din Valea Sării, pe numele căruia s-a emis mandat de executare a unei pedepse de 13 ani şi 7 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, corupere sexuală de minori şi violenţă în familie. Acesta urmează să fie dus la Penitenciarul Focşani”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

Citește și Minoră de 16 ani decedată! Crimă, sinucidere sau accident?!

sursa: monitorulvn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here