Politia Rutiera1

14 şoferi care au făcut diverse abateri la regimul de circulaţie, pe drumurile din judeţul Prahova, au rămas în weekend fără permis de conducere. Totodată, poliţiştii din județ au aplicat în trei zile nu mai puțin de 987 de amenzi.

Puteți citi detalii în comunicatul de presă de mai jos:

Poliţiştii prahoveni au desfăşurat o acțiune pentru depistarea și tragerea la răspundere a celor care circulă cu viteză peste limitele legale și a celor care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost constatate mai multe infracțiuni, au fost aplicate peste 987 de sancțiuni contravenționale și reținute 14 de permise de conducere.
În perioada 1 – 3 aprilie  a.c., poliţiştii de la rutieră și de la ordine publică au acţionat pentru salvarea de vieți omenești, prin tragerea la răspundere a celor care încalcă normele legale privind limitele de viteză și a celor care conduc autovehicule, sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, în fiecare zi, în județul Prahova au acționat în medie peste 60 de polițiști, care au folosit 12 echipamente de măsurare a vitezei.
Au fost constatate 987 de abateri, dintre care 587 privind conducerea cu o viteză peste limita legală și 11 privind conducerea sub influența băuturilor alcoolice.
Totodată, ca măsură suplimentară, polițiștii au reținut 14 permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here