Foto cu caracter ilustrativ

Statistică îngrijorătoare în Ploiești, cu privire la numărul violurilor raportate la Poliție! În primele opt luni ale anului, au fost înregistrate nu mai puțin de 14 violuri, după cum urmează: unul în ianuarie, două în februarie, două în aprilie, unul în mai, cinci în iunie și trei în iulie. Datele au fost puse la dispoziția ziarului Incomod de către Poliția Prahova, ca urmare a unei solicitări făcute de reporterii noștri în acest sens. Totuși, se pare că numărul violurilor care au loc este mai mare, doar că victimele aleg adesea să nu raporteze aceste fapte, de teamă.

Unul dintre cazurile din luna iunie a fost mediatizat de ziarul Incomod, reporterii publicației luând legătura cu victima minoră. Fata a povestit în detaliu cum s-au petrecut lucrurile și cum, ulterior, violatorul a încercat să-l mituiască pe agentul Ionuț Bucur de la Secția nr. 4 Ploiești pentru a-l scoate de sub urmărire penală.

Citește aici: Filmul violului pentru care un polițist din Ploiești ar fi fost mituit. Fata de 17 ani, traumatizată după experiența odioasă

Recent, același polițist a fost acuzat că a pus aspirină pisată în mașina unui alt tânăr, iar ulterior a încercat să obțină aproape 1.000 de euro după ce l-a amenințat cu deschiderea unui dosar de trafic de droguri.

Citește detalii despre acest caz aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here