fbpx
joi, martie 28, 2024
spot_img

Un ploieștean care și-a bătut nevasta a fost reținut

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat din Ploiești a fost reținut de polițiști, după ce și-a lovit soția. Scandalul a avut loc duminică, iar bărbatul de 53 de ani era beat. 

Femeia a ajuns la spital în urma loviturilor primite. Soția agresorului are 48 de ani și a obținut un ordin provizoriu de protecție.

La sosirea polițiștilor, bărbatul a avut un comportament agresiv. Astfel că, individul a fost imobilizat. Față de acesta, a fos luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi ajunge la Parchet.

- Reclamă -

„La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliţie Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în urma unui conflict spontan, o femeie a fost agresată fizic de către soțul ei, la domiciliul acestora din municipiul Ploiești.

 

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în vârstă de 53 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa în vârstă de 48 de ani.

- Reclamă -

 

În urma conflictului, femeia nu a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Întrucât bărbatul avea un comportament recalcitrant față de polițiști, acesta a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

- Reclamă -

 

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, emițându-se un ordin provizoriu de protecție.

 

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Știrile Incomod din data de 28 martie

Zilnic poți urmări grupajul știrilor pe pagina de Facebook a Ziarului Incomod și pe canalul de YouTube.Principalele titluri ale...
Sari la conținut