Un bărbat din Ploiești a fost reținut de polițiști, după ce și-a lovit soția. Scandalul a avut loc duminică, iar bărbatul de 53 de ani era beat. 

Femeia a ajuns la spital în urma loviturilor primite. Soția agresorului are 48 de ani și a obținut un ordin provizoriu de protecție.

La sosirea polițiștilor, bărbatul a avut un comportament agresiv. Astfel că, individul a fost imobilizat. Față de acesta, a fos luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi ajunge la Parchet.

“La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliţie Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în urma unui conflict spontan, o femeie a fost agresată fizic de către soțul ei, la domiciliul acestora din municipiul Ploiești.

 

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în vârstă de 53 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa în vârstă de 48 de ani.

 

În urma conflictului, femeia nu a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Întrucât bărbatul avea un comportament recalcitrant față de polițiști, acesta a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

 

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, emițându-se un ordin provizoriu de protecție.

 

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here