fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Tarife uriașe la gondola Sinaia. O zi de schi pentru o familie mai scumpă decât un bilet de avion București-Paris

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile din Sinaia au anunțat noile tarife la transportul pe cablu valabile pentru sezonul de schi 2022-2023, iar prețurile nu sunt deloc mici. Pur și simplu Sinaia are cel mai scump skipass din țară, la acest moment.

O familie, părinții și un copil de cel mult 12 ani, va plăti pentru o zi de schi în weekend 610 lei doar ca să urce pe munte, mai mult decât un bilet de avion București-Paris .

Potrivit informațiilor postate pe pagine oficială de Facebook a Gondolei Sinaia, în sezonul de schi ce stă să înceapă, un skipass valabil o zi, pentru un adult, în weekend, costă 230 de lei. Un copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani va plăti 150 de lei skipass valabil o zi în weekend.

- Reclamă -

În timpul săptămânii, adică de luni până joi, autoritățile locale oferă o reducere de 20 de lei.

Prețurie mari sunt justificate, susțin autoritățile locale, prin faptul că oferă posibilitatea turiștilor să circule cu toate instalațiile de transport pe cablu din stațiune, inclusiv cu vechea telecabină, cumpărată recent de Primăria Sinaia. În plus, stațiunea oferă peste 30 de kilometri de pârtie, fiind cel mai mare domeniu schiabil din România.

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut