fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Seif plin cu jumătate de milion de euro, furat dintr-un apartament din Capitală. O femeie din Dâmbovița, implicată în jaf. Banii, cheltuiți la ”păcănele”

Citește Și

- Reclamă -

Un seif plin cu jumătate de milion de euro a fost furat dintr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei. Banii aparțineau unei femei care ”practica cea mai veche meserie din lume”, în Olanda, potrivit unor surse judiciare. Hoții, un bărbat și o femeie, au fost prinși de poliție, dar banii nu au mai fost găsiți la percheziții, existând suspiciunea că au fost cheltuiți la jocuri de noroc.

”Astăzi, 11 aprilie 2023, politiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Dâmbovița, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 3 noiembrie 2022, polițiștii Secției 25 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament, din Sectorul 6, de unde ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 500.000 de euro”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

- Reclamă -

În urma perchezițiilor au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârșirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut