15 elevi de la școala din Cerașu, din clasele a șasea și a șaptea, au acuzat astăzi dureri de burtă și stări de vomă după ce au consumat cornul și laptele distribuit în unitatea de învățământ. Mai multe echipaje ale Ambulanței și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au mers de urgență la fața locului. 13 dintre copii se aflau la ora de sport, iar alți doi au venit de acasă cu simptome de toxiinfecție alimentară. Elevii au fost aduși la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești și primesc în acest moment îngrijiri medicale.

Vă reamintim că ieri, zeci de copii, elevi de clasa a V-a și a VI-a de la scoala Elena Doamna din Ploiești, au ajuns de urgență la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au consumat laptele și cornul distribuit în școli. Ieri a fost prima zi din noul an școlar în care copiii au primit alimentele, licitația pentru distribuția acestora fiind câștigată de asocierea Lido Gârbea, Ecolact și Voipan.

Conform vicepreședintelui cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, de mâine se va distribui în școli doar lapte UHT. Detalii AICI

Citește și Elevii de la școala ”Elena Doamna” vor fi duși la Spitalul de Boli Infecțioase (FOTO și VIDEO)

Firma Ecolact a mai fost suspectată că a distribuit produse infestate unor școli din județ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here