Protestatarii au scandat, ca și seara trecută, în fața sediilor partidelor aflate la guvernare, PSD și ALDE. După minute în șir în care au avut loc manifestații pe strada Gheorghe Lazăr, mulțimea de oameni a plecat din nou către centrul orașului.

Protestatarii au adus steaguri și afișe cu mesaje împotriva guvernanților și a clasei politice și continuă să-și îndemne concetățenii să iasă din case, strigând “veniți, scandați, nu vă mai uitați”. Aproximativ 500 de ploieșteni sunt acum în stradă și se îndreaptă către zona Caraiman.

Reporterii ziarului Incomod se află și astăzi în mijlocul evenimentelor și transmit protestul live, pe pagina de Facebook a ziarului.

Vezi mai jos imagini video și foto de la fața locului:

1 COMENTARIU

  1. […] Protestatarii au scandat, ca și seara trecută, în fața sediilor partidelor aflate la guvernare, PSD și ALDE. După minute în șir în care au avut loc manifestații pe strada Gheorghe Lazăr, mulțimea de oameni a plecat din nou către centrul orașului. Protestatarii au adus steaguri și afișe cu mesaje împotriva guvernanților citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here