fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

20 de paturi noi pentru spitalele din Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

20 de paturi noi au fost donate pentru spitalele aflate în subordinea primăriei Ploiești. Astfel, Spitalul de Pediatrie și Spitalul Municipal Schuller vor primi câte 10 paturi noi, donație din partea Asociației Volunteer for Life.

„Primarul  Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, anunţă ploieştenii că cele două spitale aflate în administrarea municipalităţii, Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Schuller, vor fi dotate cu  20 de paturi noi, câte 10 pentru fiecare unitate medicală.

- Reclamă -

Municipalitatea ploieșteană a primit o donație din partea Asociației Volunteer for Life de 20 de paturi moderne, cu următoarele caracteristici: plaforma de pat conţine patru piese uşor de curăţat; mişcări de înălţime, trendelenburg, trendelenburg invers, cap şi picior a unui motor electric; platforme – partea superioară cap şi partea inferioară picior cu sistem de alunecare automata, indicaţia unghiului pentru spate montat pe şina capului; indicaţie unghi ansamblată pe şina de picioare care prezintă trendelenburg şi revers trendelenburg; sistem de plăci uşor demontabil şi instabil conceput din plastic PE igienic; roţi de protecţie din plastic cu rezistenţă la şocuri; componente metalice vopsite cu pulbere electrostatică anticorozivă după ce au fost tratate cu fosfat, dimensiune externă 102×219 cm, lăţime şine laterale exterioare 99 cm; platformă saltea 89×195 cm, extensie pat +27 cm, dimensiunea saltelei 85x194x12 cm.”, a transmis municipalitatea într-un comunicat de presă.

Salut această implicare a mediului de afaceri şi a ONG-urilor la dezvoltarea comunității locale pe care am observat-o la Ploiești, în ultimul timp. Paturile respective vor fi puse la dispoziția celor două spitale ploieștene în scurt timp și vor aduce un plus de confort în activitatea celor două unități medicale. Sănătatea este un domeniu important la nivelul fiecărei comunități locale, mai ales în contextul pandemic actual, iar pentru actuala administrație publică ploieșteană creșterea calității vieții și a serviciilor medicale oferite ploieștenilor este o prioritate” a declarat, în acest context, primarul Andrei Volosevici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img