20 de persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar alte 38 au fost plasate sub control judiciar, în dosarul privind produsele de lux furate din avioane de pe Aeroportul Otopeni! Anunțul a fost făcut vineri, 19 iunie, de Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Poliția Capitalei a anunțat, vineri dimineață, că după audieri s-a luat măsura reținerii pentru 20 de persoane, iar 38 au fost plasate sub control judiciar. Au fost ridicate și confiscate de polițiști peste 400 de parfumuri, patru mini-baruri și peste 450 de sticle diverse băuturi, aproximativ 200 de ceasuri și bijuterii, produse cosmetice și genți.

De asemenea, au fost identificate și ridicate importante sume de bani, în lei și valută, respectiv peste 80.000 lei și aproximativ 30.000 de euro, precum și alte sume în dolari și lire sterline, transmite hotnews.ro.

Reamintim că zeci de percheziții au avut loc, joi dimineața, în București și în județele Ilfov și Prahova, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului Militar, la persoane acuzate că au furat produse de lux, cosmetice și băuturi din containerele încărcate la bordul avioanelor de pe Aeroportul Otopeni. Prejudiciul se ridică la peste 800.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here