fbpx
vineri, martie 29, 2024
spot_img

În 2021, zeci de străzi din Ploiești sunt încă neasfaltate. Lista străzilor unde oamenii așteaptă intrarea în normalitate

Citește Și

- Reclamă -

65 de străzi din Ploiești sunt încă neasfaltate, în 2021! 40 dintre acestea au doar pământ, în timp ce 21 au balast, iar restul au atât porțiuni de pământ, cât și de asfalt. Oamenii care locuiesc în aceste zone trăiesc mai rău ca la țară, deși stau într-o reședință de județ. La cea mai mică ploaie, este o adevărată aventură să mergi, atât cu mașina, cât și pe jos. 

Potrivit unui răspuns al primăriei Ploiești remis ziarului Incomod, peste 23 de kilometri liniari de drum din Ploiești nu au asfalt. Ca suprafață, vorbim de peste 211 kilometri pătrați de drum care așteaptă un minim de civilizație. La finalul articolului, puteți consulta lista cu toate cele 65 de străzi din Ploiești care nu sunt asfaltate.

- Reclamă -

Reporterii Incomod au mers în câteva astfel de cartiere și au prezentat dezastrul de acolo, condițiile în care oamenii sunt nevoiți să locuiască.

Citește și: VIDEO+FOTO: La Ploiești poate fi mai rău ca la țară. Strada pe care oamenii merg cu pungi în picioare

După aceste articole, ploieștenii care locuiesc pe alte străzi neasfaltate ne-au scris pe facebook și ne-au chemat să prezentăm și dezastrul din zonele în care stau ei.

- Reclamă -

Citește și: VIDEO: Cartierele “uitate” ale Ploieștiului. “Pictor Rosenthal”: Tabloul dezastrului. Oamenii revoltați repară singuri străzile

Cartiere uitate ale Ploieștiului: Cum arată o stradă neasfaltată de 70 de ani

Autoritățile locale au reacționat și ne-au comunicat că parte dintre aceste străzi vor fi modernizate.

Detalii aici: FOTO-DOCUMENT: Lista străzilor din cartierul “Pictor Rosenthal” care vor fi reabilitate. Când vor fi gata

- Reclamă -

Nu doar pe străzi sunt probleme. Ploieștenii care folosesc parcarea care deservește blocul aflat la intersecția străzilor Ghe. Gr. Cantacuzino și Traian sunt revoltați. Parcarea este plină de gropi adânci care s-au umplut cu apă.

Oamenii vor ca primăria să aducă măcar niște pietriș, pentru a astupa gropile.

Vezi aici imagini cu parcarea respectivă.

Ziarul Incomod va continua să prezinte problemele cu care se confruntă ploieștenii, inclusiv lipsa infrastructurii de pe străzi. Dacă locuiți într-o astfel de zonă, vă încurajăm să ne scrieți pe pagina de facebook sau pe adresa de mail a ziarului, [email protected].

Mai jos puteți consulta lista cu cele 65 de străzi din Ploiești care în anul 2021 sunt încă neasfaltate:

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Poliția Prahova angajează conductor de câini

Poliția Prahova a anunțat că scoate la concurs un post de conductor de câini.Termenul de depunere dosar pentru postul...
Sari la conținut