fbpx
joi, iunie 1, 2023

22 de răniți în urma unui atentat terorist la metroul din Londra

Citește Și

- Advertisement -

O explozie a avut loc într-o garnitură de tren a metroului din Londra, vineri dimineață, la stația Parsons Green. Autoritățile tratează incidentul ca fiind unul terorist.

Actualizare 14:15. 22 de oameni au fost răniți în urma exploziei bombei artizanale, dar și a îmbulzelii care s-a format în timp ce oamenii încercau să iasă din garnitura de tren.

- Advertisement -

Actualizare 12:15. Unitatea de contraterorism din Marea Britanie tratează explozie ca pe un „incident terorist”, informează BBC.

Între timp apar noi mărturii de la martori. Un bărbat care se afla la zece metri de recipient a spus că „arăta ca o găleată de maioneză”.

„Am auzit o bufnitură și când m-am uitat am văzut flăcările. Oamenii au început să fugă și am fost norocoși că tocmai ajungeam în stație iar ușile începeau să se deschidă”, a spus Sylvain Pennec.

- Advertisement -

„Nu știu dacă a avut loc o reacție chimică, nu sunt expert, dar părea artizanală”, a mai spus el.

Martorii povestesc că a explodat o găleată albă. Se pare că recipentul conținea o substanță chimică puternic inflamabilă.

„S-a provocat o minge de foc și am sărit pe ușa deschisă”, a povestit un martor pe Twitter.

Mai mulți călători au suferit arsuri la față și primesc la această oră îngrijiri medicale la fața locului.

- Advertisement -

Poliția Metropolitană a anunțat că este la curent „incidentul” de la metrou și că va publica un prim comunicat de presă cât mai curând posibil.

Operatorul a anunţat oprirea circulaţiei pe toată linia.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta