23 de perheziții au fost efectuate de DIICOT și polițiști BCCO în județele Dolj, Olt, Constanța și Tulcea, vizate fiind rețele de trafic de droguri și criminalitate informatică. Trei persoane au fost arestate preventib pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Dolj, în urma activităţilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 137 de doze din staniol conţinând fragmente vegetale, dispozitive de mărunţire şi recipiente ce poartă urme de fragmente vegetale, cântare electronice de precizie, sisteme informatice, înscrisuri, carduri bancare şi 10.500 de lei.

„Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a trei persoane. Ulterior, cele trei persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile. Acestea au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, informează IPJ Dolj.

La acţiuni au participat poliţişti de la serviciile de combatere a criminalităţii organizate Olt, Gorj, Mehedinţi şi Tulcea, precum şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here