fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Reținut de polițiștii ploieșteni, după ce a păcălit o femeie prin metoda ”premiul câștigat””

Citește Și

- Reclamă -

Șapte persoane au fost trimise în judecată de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Ploiești, în stare de arest preventiv, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda ”premiul câștigat”. Un alt bărbat, complicele celor șapte, a fost prins ieri în Arad și predat Poliției Municipiului Ploiești, ulterior fiind reținut.

În continuarea activităților desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune având ca mod de operare inducerea în eroare a unei persoane sub pretextul „premiului câștigat”, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a 7 persoane.

Totodată, în urma activităților desfășurate, la data de 02.02.2015, a fost depistat în punctul de frontieră Nădlac, județul Arad, la intrarea în țară, un complice al celor 7 persoane. Acesta a fost predat în vamă organului de cercetare penală al poliţiei judiciare în cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti – Biroul de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei si Patrimoniului.

Având în vedere că bărbatul e bănuit că ar fi săvârşit o infracţiune de complicitate la înșelăciune, persoană vătămată fiind o femeie, iar prejudiciul în valoare de 15000 lei, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.J.P. Prahova.

În cauză, se va solicita punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura arestării preventive.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut