fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Prejudiciu uriaș cauzat statului de către o societate comercială

Citește Și

- Reclamă -

În această dimineață au avut loc mai multe percheziții în București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Administratorul societății în cauză va fi dus pentru audieri la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Sectorul 5. Societatea comercială ar fi produs statului un prejudiciu de aproximativ 4.000.000 lei.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare trei de mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti,  într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuitul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2007 – 2012, a înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii de bunuri şi servicii, fără a avea o bază legală şi reală.

Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracţională este de 4.020.000 de lei.

Persoana vizată va fi condusă pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut