fbpx
miercuri, mai 31, 2023

240 de amenzi date în ultima lună în mijloacele de transport din Ploieşti, pentru mers fără bilete şi tulburarea liniştii

Citește Și

- Advertisement -
232 de persoane au fost sancţionate contravenţional pentru circulat fără bilet, în septembrie, în cadrul a zece acţiuni de control desfăşurate de reprezentanţii TCE Ploieşti alături de Poliţia Locală. Separat, opt călători au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii publice sau refuz de legitimare.

„În perioada 01-30 septembrie 2022, polițiștii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică au participat împreună cu lucrătorii din cadrul T.C.E. Ploiești, la un număr de 10 acțiuni de control desfășurate în mijloacele de transport în comun, fiind legitimate și sancționate 232 persoane”, anunţă Poliţia Locală, într-un comunicat de presă transmis vineri.

Separat de sancțiunile aplicate de lucrătorii TCE, polițiștii locali au aplicat 8 amenzi în valoare totală de 2.150 lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, gesturi obscene, refuz de legitimare, precum și pentru tulburarea liniștii publice, mai anunţă instituţia.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta