fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, despre Daniel Savu: „Eu cred că inima dânsului încă se află alături de noi, de PSD”

Citește Și

- Reclamă -

Senatorul Daniel Savu a plecat din PSD, după ce partidul a decis că va merge la alegerile locale pentru Primăria Ploiești cu actualul primar interimar, Cristian Ganea. Astfel, Savu a demisionat din partid și a anunțat că va candida independent la Primărie.

În ultima vreme, senatorul Savu și-a făcut un obicei din a merge la diverse emisiuni televizate și a lansa acuzații la adresa Partidului Social Democrat, care l-a și consacrat în politică.

- Reclamă -

Recent, Donald Constantin, vicepreședintele PSD Ploiești, a lansat un atac dur la adresa lui Savu, declarând că acesta ar trebui „să candideze la Voila”, completând cu faptul că nu înțelege cum „senatorul tigaie” a ajuns să-și atace foștii colegi de partid care au alergat și i-au cărat tigăile în campania pentru Senat, Colegiul Slănic.

Întreaga declarație a lui Donald Constantin o puteți reciti aici!

În replică, Daniel Savu a declarat pentru ziarul Incomod că declarațiile sale s-au referit la PSD Prahova, nu la PSD Ploiești, unde Donald Constantin este vicepreședinte.

- Reclamă -

Vezi aici declarația făcută de senatorul Daniel Savu!

Pe de altă parte, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, consideră plecarea lui Savu o pierdere pentru partid și crede că acuzațiile pe care le lansează acesta la adresa partidului sunt doar de moment, „inima senatorului fiind încă alături de PSD”.

„Pentru noi, PSD Prahova, plecarea dânsului din partid este considerată o pierdere, chiar era un membru activ, vicepreședinte, și noi sperăm că va avea gânduri mai bune asupra partidului din care a făcut parte atâția ani și pe care l-a reprezentat cu stimă și mândrie și datorită căruia și-a conturat un electoral și dânsul, ca persoană publică. Dar, cu părere rău, dacă dânsul a ales să demisioneze este alegerea sa personală și nu avem ce să facem.

Eu cred că este doar un moment de supărare, eu cred că inima dânsului încă se află alături de noi, de PSD.”, a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut