Primăria Câmpina va acorda, și în anul școlar 2016 – 2017, burse de excelență pentru elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură. De acestea vor beneficia 31 de liceeni din clasa a XII-a.

Acordarea burselor a fost aprobată prin hotărâre de Consiliu Local. Acestea înseamnă 250 de lei pe lună pentru fiecare dintre 31 de liceeni cu cele mai bune rezultate în anul școlar trecut. Bursele vor fi acordate pe bază de punctaj, stabilit în funcție de criterii clare. Grila aprobată la nivel local prevede acordarea punctajului pentru mediile generale obţinute în anii de studiu precedenţi, în unitatea de învăţământ, premii la concursuri/olimpiade internaţionale, naționale și județene.

Bursele vor fi obţinute de candidaţii care au media 10 la purtare şi care vor înregistra cel mai mare punctaj, în limita locurilor atribuite unităţii de învăţământ din care face parte.

Au fost repartizate burse pentru Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” (14),  Colegiul Tehnic Forestier și Liceul Tehnologic Energetic ( câte 8) și Colegiul Tehnic “Constantin Istrati” (1), în funcție de performanța fiecărei unități de învățământ la sesiunea iulie 2016 a Bacalaureatului. Ele vor fi acordate, însă, la cerere, în sensul că elevii care doresc să beneficieze de această recompensă trebuie să depună, în perioada 15-16 septembrie, dosare de înscriere, care să cuprindă și dovada rezultatelor la concursurile la care au participat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here