Ieri, 16 martie 2017, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova a intervenit la 326 de solicitări pentru cazuri de urgență. Intervențiile sunt efectuate ambulanțe de tip B și C.

Iată mai jos nouă dintre intervențiile efectuate de SAJ Prahova:
Ora 11:23 – Ploiești: accident rutier – o femeie în vârstă de 45 de ani cu traumatism lingual, escoriații pe ambele mâini, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Ora 12:42 – Ploiești la Casa Sindicatelor: o femeie în vârstă de 37 de ani a cazut de la înălțime – traumatism dorso-lombar, fractură cu deplasare la ambele oase la gamba dreaptă, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Citește și O fată a căzut de la etaj în centrul Ploieștiului

Ora 13:18 – Seciu: băiat în vârstă de 14 ani a fost mușcat de un animal sălbatic (Furnicar) – escoriații antebraț drept post mușcătură, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Citește și Un copil de 14 ani a fost mușcat de un furnicar – VIDEO

Ora 16:03 – Vâlcănești: o femeie în vârstă de 24 ani a fost intoxicată cu CO, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Ora 18:08 – Bărcănești: accident rutier – o fată în vârstă de 14 ani cu traumatism sold drept, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Ora 18:08 – Cioranii de Jos: un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost intoxicat accidental cu o substanța necunoscută, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Ora 19:39 – Strejnic: accident rutier – o femeie în vârstă de 45 de ani, TCC grav, traumatism toraco-abdominal, fractură femur drept, a fost transportata la Spitalul Județean de Urgență.

Ora 20.22 – Ploiesti: un băiat în vârstă de 16 ani cu intoxicație voluntară cu substanțe etnobotanice, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.

Ora 01.46 Pleașa: intoxicație cu CO: un băiat în vârstă ce 17 ani, un băiat în vârstă de 13 ani, o fată în vârstă de 9 ani și o fată în vârstă de 5 ani în stare generală bună, au fost transportați la Spitalul de Pediatrie pentru supraveghere medicală.

sursa: SAJ Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here