fbpx
joi, aprilie 25, 2024
spot_img

Dan Cruceanu, patronul Al Carina: „Îl cunosc pe Daniel Savu, am fost împreună la o masă”. Daniel Savu: „Bateți câmpii, nu știu cine sunteți”

Citește Și

- Reclamă -

Reacții ciudate vineri seară, la emisiunea „Exces de putere” de la Antena 3, care l-a avut invitat pe senatorul prahovean Daniel Savu. Ministerul Sănătății a publicat lista tuturor contractelor prin care spitalele din țară au cumpărat substanțe biocide, iar cea mai mare valoare a contractelor, peste 10 milioane de lei, a avut-o societatea Al Carina, a cărei patron este un ploieștean, Dan Cruceanu.

Dan Cruceanu a intrat vineri seară în direct în timpul emisiunii de la Antena 3, iar prima replică a fost de a spune că nu salută pe toată lumea, apoi i-a amintit senatorului Daniel Savu că se cunosc și că s-au întâlnit la o masă dintr-un restaurant, când Savu a câștigat alegerile de senator. Savu a fost vizibil luat prin surprindere și a reacționat: „Bateți câmpii, nu vă rețin, nu știu cine sunteți”. Moderatorul l-a întrebat pe Dan Cruceanu dacă a fost „la mese” cu PSD-ul, iar Savu continua să nege spusele patronului Al Carina.

- Reclamă -

Replica finală a lui Dan Cruceanu, potrivit dcnews.ro a fost „Domnule Savu, sunteți de doi lei!”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – A fost dispusă evacuarea blocurilor din apropierea craterului adânc de doi metri format pe o stradă din Slănic

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a prăbușit, formându-se un crater cu adâncimea de doi metri pe o suprafață...
Sari la conținut