fbpx
marți, aprilie 23, 2024
spot_img

Societatea Transport Călători Express, în insolvență?! Ce spune directorul instituției

Citește Și

- Reclamă -

Surse din cadrul Primăriei Ploiești au declarat pentru ziarul Incomod că situația de la TCE Ploiești ar fi una destul de gravă, mai exact că societatea ar fi la un pas de insolvență. Acest lucru poate fi luat în considerare din cauza datoriilor pe care societatea le are la ANAF, conturile fiind blocate. La ora actuală, datoria pe care SC TCE SA o are la ANAF ajunge la suma de 100.000 de lei.

Cei care au de suferit de pe urma acestei situații sunt în primul rând lucrătorii care nu și-au primit salariile la timp, din cauze unei greșeli făcută de reprezentanții băncii. Concret, instituția subordonată primăriei a primit bani pentru salarii, iar cei de la bancă au anunțat lucrătorii ANAF care au blocat acești bani, explică directorul TCE.

- Reclamă -

”Conturile încă sunt blocate, sperăm ca maine să se deblocheze. A fost într-adevăr o situație tensionată la primărie, la care nimeni nu se aștepta. Noi am primit niște bani tocmai pentru salarii și banca a anunțat ANAF-ul care i-a blocat. Au fost întârzieri de câteva, de vineri până luni, după care angajații și-au primit salariile.”, a adăugat Iancovici.

Întrebat despre posibilitatea intrării societății în insolvență, Iancovici a declarat că până la acest moment nu a fost luată în considerare această chestiune, sperând ca împrumutul făcut de Primăria Ploiești să acopere datoria, pentru ca ANAF să deblocheze conturile și ca societatea să se pună pe picioare.

”La momentul acesta nu se vorbește despre insolvență, să vedem ce vom face cu restul sumei de plată până la sfârșitul lunii iunie. Urmează acel credit pe care îl tot așteaptă toate instituțiile din subordinea primăriei și în funcție de cât se va aloca pentru fiecare vom vedea de ce sumă beneficiem. Nu am luat în calcul posibilitatea de insolvență, dar ca oricine ne gândim la ce e mai rău și la ce e mai puțin rău.”, spune Iancovici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Grevă la TCE: sindicaliștii spun că opresc transportul public în Ploiești

Sindicaliștii de la TCE, operatorul public de transport în comun din Ploiești, spun că luni opresc lucrul, iar oamenii...
Sari la conținut