fbpx
marți, martie 19, 2024
spot_img

Reacția lui Andrei Volosevici după ce Marius Fenichiu i-a făcut plângere penală: „Nu cumva pe acolo ar fi suspiciuni de fraudă electorală”!?

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Marius Fenichiu, candidat independent la Primăria Ploiești, spune că i-a depus plângere penală fostului primar al Ploieștiului, senatorul Andrei Volosevici, pentru amenințare și hărțuire. Fenichiu spune că se simte amenințat și că Volosevici îl filează, urmărindu-l în campanie și filmându-l.

Acuzațiile pe care Marius Fenichiu i le aduce lui Andrei Volosevici le puteți reciti aici!

- Reclamă -

În replică, Andrei Volosevici spune că Poliția va verifica situația, dar și dacă nu cumva este vorba de mită electorală. Senatorul nu l-a acuzat direct pe Fenichiu că împarte mită electorală, dar a lăsat să se înțeleagă că acest aspect ar trebui verificat.

„Ca de fiecare dată, părerea mea este că în momentul în care se încep niște proceduri organele de anchetă trebuie să verifice dacă întradevăr așa e situația, dacă nu cumva pe acolo ar fi suspiciuni de fraudă electorală cu mititei, cârnați și restul, lucruri de genul acesta… Este opinia dânsului, mergem să ne prezentăm punctele de vedere, fiecare cu ce problemă o avea. Iar din punctul meu de vedere, ultima mea aplecare este către domnul Fenichiu. Chiar nu mă interesează ce se întâmplă, mă interesează doar dacă este posibil ca în preajma unui scrutin electoral să fie lucruri care să se încadreze la anumite infracțiuni legate de mita electorală, doar atât. Nu acuz pe nimeni, nu fac nimic”, a declarat fostul primar Andrei Volosevici pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primăria Ploiești vinde case și loturi pentru case

Primăria Ploiești scoate la licitație 32 de loturi pentru construirea de case, într-un cartier rezidențial de la marginea orașului.Ulterior,...
spot_img
Sari la conținut