Foto cu caracter ilustrativ
34 de persoane au fost reținute de către procurorii DIICOT într-un dosar în care miercuri au avut loc 42 de percheziții. Printre cei reținuți se numără membri ai clanului Butoane din Giurgiu și Crina Stoianovici, avocată și șefa organizației de femei a PSD Giurgiu, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

 

În acest caz, anchetatorii au o listă lungă de acuzații: organizarea ilegală a jocurilor de noroc, proxenetism, trafic de persoane, act sexual cu un minor, furt calificat, tăinuire, luare de mită, darea de mită, delapidare cu consecințe deosebit de grave, instigare la abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals informatic, fals în declarații, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, camătă și acces ilegal la un sistem informatic.

Printre cei reținuți se numără membri ai clanului Butoane din Giurgiu și Crina Stoianovici, avocată și șefa organizației de femei a PSD Giurgiu, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Alte 5 persoane au fost plasate sub control judiciar, conform surselor.

CITEȘTE mai multe pe G4Media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here