fbpx
joi, aprilie 25, 2024
spot_img

O nouă metodă de furt este tot mai des întâlnită în Ploiești. Statisticile Poliției Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Furturile comise în jumătatea acestui an în Ploiești au scăzut cu aproximativ 25 % față de perioada similară a anului trecut, la nivelul municipiului fiind sesizate 705 de astfel de fapte, potrivit datelor furnizate de Poliția Prahova. Și la nivelul județului, statisticile arată o scădere față de prima jumătate a anului trecut, respectiv cu 28,33 % mai puține furturi.

Se pare hoții nu au preferințe pentru anumite zone ale orașului, ci acționează atât în zonele centrale, cât și în cele periferice. Printre infracțiunile care apar în evidențele polițiștilor se numără furturile din locuințe, din buzunare, din autovehicule sau din societățile comerciale.

- Reclamă -

Aceleași date puse la dispoziție de polițiști arată că la nivelul Ploieștiului, metoda ”împrietenirii” sau a prezentării de calități mincinoase din partea infractorilor este tot mai des întâlnită. Hoții nu au uitat, însă, de metoda ”clasică”, respectiv forțarea ușilor sau a ferestrelor.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști în cauzele înregistrate în acest an, au fost identificare 165 de persoane bănuite că ar fi săvârșit furturi în Ploiești, față de 32 dintre acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Sal Rachele, terapeut în vindecare cronologică, interviu în exclusivitate pentru Incomod despre clarviziune

Sal Rachele, un cunoscut terapeut în vindecare cronologică care spune că este și clarvăzător, cunoscut la nivel mondial, a...
Sari la conținut