Nu mai puțin de 450 de suporteri ai echipelor Steaua și Dinamo se află, în acest moment, la sediile Poliției și Jandarmeriei, după bătaia care a avut loc pe parchetul sălii de la Focșani, înaintea meciului de handbal dintre cele două echipe. 

Comunicatul Jandarmeriei Române:

„Incidente la Cupa României la Handbal. Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Bacău au evacuat galeriile echipelor Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti

Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale  pirotehnice şi au forţat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiţiei în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafaţa de joc.

Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Cei 150 de suporteri  ai echipei Dinamo şi cei 300 ai echipei Steaua au fost conduşi la sediul Poliţiei şi al Jandarmeriei, pentru identificare şi sancţionare, conform prevederilor legale”, a transmis Jandarmeria Română, pentru Mediafax.

Suporterii Stelei au pătruns pe parchet și i-au atacat pe cei de la Dinamo. A rezultat o bătaie generală, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Aceștia au folosit gaze lacrimogene.

Suporterii neutri, printre care se aflau și femei și copii, au fost evacuați. Apoi au fost scoase din sală și cele două galerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here