fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Polițist din Prahova condamnat la muncă în folosul comunității

Citește Și

- Reclamă -

Un agent de poliție din cadrul IJP Prahova a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Ploiești la închisoare cu suspendare și la 80 de zile de muncă în folosul comunității. Decizia instanței, dată pe 8 februarie, este definitivă și irevocabilă. Curtea de Apel Ploiești a considerat că Ciprian Precup este vinovat de abuz în serviciu și fals intelectual. Polițistul din Bușteni a fost prins în urma unei acțiuni a DGA Prahova, în urma căreia mai mulți agenți de la Rutieră au fost aduși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Aceștia au fost acuzați că solicitau și primeau sume de bani pentru a reduce valoarea de amendă în cazul șoferilor care încălcau flagrant regulile de circulație, prinși pe DN1 sau pe autostrada București –Ploiești.

Ciprian Precup a fost condamnat să execute 80 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul Colegiului Ion Kalinderu Buşteni sau Școala Gimnazială Nestor Urechia Buşteni, la alegerea consilierului de probaţiune.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Recorder confirmă investigația Incomod privind Mafia gunoaielor

Mafia gunoaielor din Prahova a fost un subiect intens dezbătut de-a lungul timpului în Ziarul Incomod. Investigațiile noastre au...
Sari la conținut