fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Ședința de Consiliu Local s-a amânat din cauza salariaților care au luat cu asalt sala de șdință

Citește Și

- Reclamă -
Nemulţumiţi de grila de salarizare aprobată de Comisia Buget-Finanţe, salariații din cadrul Primărie Ploieşti au blocat activitatea instituției. Drept urmare, pentru a vedea modul în care va decurge ședința de Consiliu Local Ploiești, acolo unde urmează să se dezbată proiectul de HCL privind majorările salariale, bugetarii au luat cu asalt Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.

Vă reamintim faptul că au fost propuse două variante în ceea ce priveşte grila de salarizare, una din partea Primăriei Ploieşti şi una din partea sindicatului din Primăria Ploiești.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că nu există o corelaţie între nivelul salarial de la SPFL şi cel al instituţiilor din subordinea primărie.

Sedința s-a amânat pentru că sunt prea multe persoane sală, iar președintele ședinței George Botez a spus că ședința va începe doar în momentul în care în sală vor fi prezenți numai reprezentanții și numărul maxim de persoane să nu depășească 180.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut