fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

600 măști de gaze achiziționate de Camera Deputaților

Citește Și

- Reclamă -
Camera Deputaților va cumpăra 600 măști de gaze. Valoarea totală a acestora este de 252 mii de lei.

De altfel, Camera Deputaților intenționează să achiziționeze și piloni de delimitare a spaţiului, echipamente pentru afişare digitală și calculatoare. Senatul va cumpăra servicii de mentenanţă la sistemele din sala de plen, conform Agerpres.

”Înlocuirea echipamentelor vechi (ca urmare a depășirii termenului de folosire în condiții optime, impus de producător, precum și a lipsei de pe piață a filtrelor pentru aceste modele) reprezintă o obligație a instituțiile publice, conform legislației în vigoare. Stocul de măști contra gazelor, respectiv cel de cartușe necesare acestora, trebuie reinnoite periodic, conform legislației în vigoare”, au transmis reprezentanții Camerei Deputaților.

- Reclamă -

Camera Deputaţilor și-a propus să încheie pe doi ani şi un acord cadru pentru furnizare de materiale, scule şi dispozitive uzuale în valoare estimată de 447.015,13 lei.

De asemenea, achiziția Senatului, și anume servicii de mentenanţă la sistemele din sala de plen duce la aproximativ 586.554,62 lei.

Licitația se va desfășura online, în procedură simplificată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO PODCAST De ce facem lucruri după școală?

Un nou episod din podcast-ul Ziarului Incomod aduce discuții despre activitățile extrașcolare. Deși elevii își ocupă majoritatea timpului la...
Sari la conținut