Consiliul Judeţean Prahova a lansat o licitaţie pentru distribuirea de lactate, produse de panificaţie şi fructe în unităţile de învăţământ în următorii patru ani şcolari, cu o sumă maximă alocată de 61 de milioane de lei.

Programul “Cornul şi Laptele”, extins acum câţiva ani, cuprinde şi furnizarea de fructe, lapte UHT, iaurt sau batoane din cereale integrale către elevii din învăţământul primar şi gimnazial, dar şi către preşcolarii înscrişi la grădiniţele cu program scurt, atât în unităţile de stat cât şi în cele private acreditate. Astfel, licitaţia lansată zilele acestea de CJ Prahova e împărţită pe trei loturi, unul pentru mere, unul pentru produsele lactate şi unul pentru produsele de panificaţie şi patiserie.

Autoritatea contractantă vrea să semneze contracte-cadru pe următorii patru ani. Astfel, furnizarea produselor va începe din această toamnă, odată cu deschiderea anului şcolar 2022-2023, şi se va încheia în 2026.

Pentru întreaga perioadă, Consiliul Judeţean Prahova a estimat o valoare totală a achiziţiei între 59,6 şi 61,4 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost fixat pe 8 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here