1. De ieri, în Cuba, s-a deschis firma ACHEsoft. Coincidență?
  2. La mănăstirea Prislop a apărut călugărul Sebastian care s-a apucat să tragă internet în chilii. Coincidență?
  3. Un individ a intrat într-o shaormerie din Istanbul și agitând un mouse cu fir și bilă a strigat: ”Nu uitați Ploiești! Nu uitați DNA!”. După care a furat o lipie și a dispărut. Coincidență?
  4. Într-un amanet din Dristor cineva a încercat să amaneteze o statuetă cu două bufnițe aurii. Când a fost refuzat a înjurat printre dinți ”Vedea-te-aș la DNA!”. Coincidență?
  5. Poliția din Finlanda anchetează cazul unui bărbat care a ajuns în satul lui Moș Crăciun și care, aflat într-o stare extremă de agitație, s-a așezat în genunchi în fața celor care interpretau elfii lui Moș Crăciun începând să strige că cineva trebuie să-l salveze pe moșu’. La venirea oamenilor legii, acesta a dispărut. Coincidență?
  6. Sfatul bătrânilor din ultimul trib mohican de pe teritoriul SUA a anunțat că se va întâlni pentru prima dată după 20 de ani pentru a vota dacă îl vor primi în trib pe primul non-nativ american care vrea să-și ia numele Sebi Pană de Bufniță. Coincidență?
  7. Un investitor român a cerut Primăriei din Caracas (Venezuela) să sponsorizeze echipa de baschet a orașului. În schimb i-a promis primarului că-i va da o vilă într-un cartier rezidențial de la ieșirea din oraș. Coincidență?

1 COMENTARIU

  1. […] De ieri, în Cuba, s-a deschis firma ACHEsoft. Coincidență? La mănăstirea Prislop a apărut călugărul Sebastian care s-a apucat să tragă internet în chilii. Coincidență? Un individ a intrat într-o shaormerie din Istanbul și agitând un mouse cu fir și bilă a strigat: ”Nu uitați Ploiești! Nu uitați DNA!”. După care a citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here