1. Toată dimineața de luni consilierii locali ALDE s-au rugat de cei de la PSD să-i lase să scoată din priză luminițele ca să facă mișto de Dobre.
  2. Trenulețul lui Moș Crăciun a fot deturnat de o duzină de pensionari care credeau că face curse spre Auchan.
  3. În momentul când s-au aprins beculețele s-a auzit un glas care a strigat ”trăiască Moș Gerilă!”. Se pare că vocea era a senatorului Savu de la PRU.
  4. Mai mulți turiști nord coreeni care se aflau din întâmplare în centrul Ploieștiului au început să plângă de fericire.
  5. Farmaciile din zonă au profitat de moment pentru a-și face promoții la Nurofen răceală și gripă.
  6. Deoarece în cartiere nu sunt luminițe ca în centru, Primăria Ploiești a decis amplasarea unor panouri cu fotografii din centrul orașului.
  7. Reprezentanții unui partid politic au încercat să dea covrigi în formă de tigăi, dar au fot alungați de Poliția Locală.

1 COMENTARIU

  1. […] Toată dimineața de luni consilierii locali ALDE s-au rugat de cei de la PSD să-i lase să scoată din priză luminițele ca să facă mișto de Dobre. Trenulețul lui Moș Crăciun a fot deturnat de o duzină de pensionari care credeau că face curse spre Auchan. În momentul când s-au aprins beculețele citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here