Prezența la vot era de 7,24% la sută, la ora 10.00, duminică, în cea de a doua zi a referendumului de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC). Sâmbătă, la închiderea urnelor, prezenţa a fost de 5,72%.

Cele 18.662 de secţii de votare organizate în ţară s-au deschis duminică, la ora 7:00, în cea de-a doua zi a referendumului de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, procesul de vot urmând să se încheie la ora 21:00. Procesul de votare la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a început în toată ţara fără incidente, a anunţat duminică dimineaţă purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog. Reprezentantul ministerului a amintit şi pedepsele pentru infracţiunile de orice fel de la vot.

Prima zi a referendumului s-a încheiat cu o prezenţă de 5,72%, la urne venind 1.046.583 de votanţi, în condiţiile în care numărul total de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral este de 18.950.674, care pot vota la referendum în 18.662 de secţii organizate în ţară şi 378 în străinătate.

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here