Polițiștii efectuează vineri dimineață, 11 decembrie, 85 de percheziții în șapte județe într-un dosar penal de contrabandă calificată. Perchezițiile au loc la locații din județele Vaslui, Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Constanța și Dâmbovița și sunt efectuate de Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

“Peste 200 de polițiști, 100 de jandarmi și 40 de luptători de acțiuni speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pun în aplicare 85 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Vaslui, Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Constanța și Dâmbovița.

Acțiunea se desfășoară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată.

Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui urmând a efectua cercetări în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul inspectoratelor de poliție județene Iași, Neamț, Bacău, Vrancea, Galați, Constanța și Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.”, se arată în comunicatul de presă remis de Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here