fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

A fost aprobată subvenția la căldură în Ploiești. Cât vor plăti ploieștenii în sezonul rece

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile locale au aprobat astăzi acordarea subvenției la termie și menținerea prețului protejat la gigacalorie pentru ploieștenii racordați la sistemul centralizat.

Consiliul Local Ploiești a aprobat astăzi, după o ședință tensionată, un proiect de hotărâre privind acordarea subvenției la încălzire în sistemul centralizat până la 31 martie 2024.

- Reclamă -

Proiectul de hotărâre, inițiat de primarul Andrei Volosevici, prevede menținerea tarifului de 186,97 lei pe gigacalorie, fără TVA, pentru ploieștenii racordați la sistemul centralizat.

Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi, însă nu fără emoții. Au fost discuții tensionate în ședința forului legislativ, după ce consilierii PNL au reclamat faptul că Primăria are datorii mai vechi de 150 de zile către operatorul Termo Ploiești, invocând un articol din Legea finanțelor publice, potrivit căruia nu pot fi angajate cheltuieli noi cât timp există arierate. Până la urmă, după o pauză de consultări și după ce reprezentanții Direcției Economice și Direcției Juridice din Primărie au dat asigurări că proiectul e legal, acesta a fost adoptat de CL.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img