masina sala 1

masina sala 1În urma verificărilor întreprinse de Poliția Locală Ploiești cu privire la conducătorul auto care a pătruns ilegal cu autovehiculul pe aleile parcului de la Sala Sporturilor Olimpia în ziua de miercuri, 06.05.2015, în jurul orei 18.00, caz prezentat în presa locală, vă precizăm următoarele:

 Polițiștii locali au identificat-o pe dna C.E., de 54 de ani, cu domiciliul în Ploiești, care ne-a relatat că a intrat cu autoturismul pe aleile parcului deoarece fusese anunțată, telefonic, că nepotului ei i s-a făcut rău în timp ce se afla la un antrenament de handbal. Aceasta și-a recunoscut vina pentru fapta săvârșită, subliniind că doar contextul dat a determinat-o să meargă cu mașina pe aleile unui parc, creând disconfort trecătorilor.

Totodată, polițiștii locali a avertizat-o pe dna C.E. și i-a adus la cunoștință faptul că, prin fapta săvârșită a încălcat prevederile H.C.L. nr. 228/2006 care interzice „circulația sau staționarea autovehiculelor sau vehiculelor în parcuri sau pe zone verzi”, faptă contravențională ce se sancționează cu amendă cuprinsă între 250 – 1000 lei pentru persoane fizice și 500 – 2000 lei pentru persoane juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here