prostitutie 2

prostitutie 2 Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ au efectuat trei percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat bănuit de trafic de persoane. Cel în cauză a fost arestat preventiv.

La data de 11 martie  a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Neamţ, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, au efectuat trei percheziții domiciliare.

Din primele cercetări a reieşit că, în perioada 2012 – 2013, un bărbat, de 32 de ani, din Roman, ar fi racolat mai multe tinere (majore) de pe raza județului Neamț, pe care le-ar fi transportat în Grecia, cu promisiunea că le oferă un loc de muncă.

Imediat ce tinerele ar fi ajuns în Grecia, bărbatul le-ar fi reținut actele de identitate, iar prin ameninţări şi acte de violenţă, le-ar fi obligat să practice prostituția în folosul lui.

Cel în cauză  a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here