Persoanele care donează sânge în București, Constanța și Galați se pot bucura de abonamente gratuite la Neversea, valabile pe toată durata festivalului. 

Cei care doresc să facă o faptă bună și să doneze sânge pot merge pe 14 și 15 iunie, între orele 7:30 și 13:30, la centrele fixe de donare de sânge din București, Constanța și Galați. Salvatorii nu vor rămâne nerăsplătiți, astfel că fiecare donator va primi un abonament gratuit la Neversea, valabil pentru toate cele patru zile și patru nopți de festival.

“De data aceasta, anul acesta, sărbătorim Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge împreună cu organizatorii festivalului UNTOLD și Neversea, și practic, dăruim donatorilor de sânge un abonament gratuit la Neversea. Acesta este un semn de prețuire al donatorilor noștri și în felul acesta, împreună cu organizatorii Festivalului Neversea, le mulțumim donatorilor pentru gestul pe care îl fac”, a transmis directorul Centrului de Transfuzii Sanguine București, conform Antena3.

Pe de altă parte, cei care își caută cazare pe litoral în perioada Festivalului Neversea se lovesc de prețuri uriașe. Astfel, trei nopți de cazare în zona desfășurării festivalului pot depăși suma de 10.000 de lei.

Cu toate acestea, cei care vor să fie prezenți la festival sunt dispuși să plătească oricât, de dragul celor patru zile de distracție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here