Incident deosebit de grav în parcul Tei, din sectorul 2 al Capitalei, unde un copil a căzut de la înălțime, la locul de joacă, și şi-a fisurat coloana.

Cazul a fost făcut cunoscut pe Facebook de un martor la eveniment, care acuză autorităţile pentru ceea ce s-a întâmplat. ,,Acestea sunt “reparațiile” și întreținerile pe care le-ați făcut, domnilor de la ADP Sector 2?! Cine răspunde de ce s-a întâmplat?! Cine are în subordine ADP-ul?!? Copiii noștri puși în pericol?!? Nu se poate așa ceva!!!!”, a scris martorul pe Facebook, unde a pus mai multe poze.

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca. Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, la fața locului a venit o echipă a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, care cercetează incidentul. Reprezentanții ANPC susțin că au cerut documente cu privire la locurile de joacă șefului Administrației Domeniului Public sector 2.

Primarul sectorului 2 a declarat, la Realitatea TV, că a fost demarată o anchetă pentru a vedea dacă este vorba despre o vină a ADP, care are în subordine Parcul Tei din Capitală, locul accidentului.

sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here