Un accident grav în care au fost implicate un tir, o dubă și o mașină a avut loc în această dimineață pe DN5, între București și Giurgiu. Circulația a fost blocată timp de două ore.

Purtătorul de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu, a declarat:

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această dimineaţă să intervină pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, între localităţile Uzunu şi Plopşoru, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară şi un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale.”

Circulația a fost blocată complet pe ambele sensuri timp de două ore din cauza accidentului. Sensul de mers spre Bucureşti a fost redeschis după ce autoutilitara şi autoturismul au fost scoase în afara părţii carosabile.

Sunt efectuate cercetări de către polițiști cu privire la cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul, spun sursele G4Media.

Sursă: G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here