Accident deosebit de grav produs vineri dimineață, pe DN 1B Ploiești – Buzău, la Istrița de Jos, o localitate aflată nu departe de granița cu județul Prahova. Un bărbat de 71 de ani a fost găsit încarcerat de echipajele de urgență, în urma impactului între mașina sa, un Volkswagen Golf, și un TIR.

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism de la Buzău spre Ploieşti, șoferul autoturismului a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar. Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a declarat pentru Agerpres că “un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, aflându-se în comă”.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Bărbatul rănit este prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, fost consilier al președinților Ion Iliescu și Traian Băsescu.

UPDATE – Știri de Buzău anunță că victima a murit la spital, unde bărbatul fusese transportat în stare critică.

Sursa: www.telegrama.ro

1 COMENTARIU

  1. pedeapsa de la dumnezeu pentru furt de indentitate nu va scapa cu viata este un fost ofiter care mia furat indentitatea a ajuns consilierul lui ion iliescu este din buzau sat pietroasele tineti minte sa folosit de actele mele de dosarul meu si cnsas ia tat ca nu a facut politie politica , a mintit cnsas mia cerut cnsas sa ii prezint locurile de muca si la folosit pentru acest gheorghe mirica un hot din buzau cu marii afaceri cind va pleca dupa tera nu le ia cu el le va lua tiganii din buzau, deasemeni a fost ajutat de angelescu fost director ilf prahova amindoi vor da de dracu amindoii consilieri lui iliescu pe mine ma dat afara din servici find ne vinovat sspr la durut in cur de mine petrisor morar un hot pe rind scapa romania de voii multe sint eu sint si initiatorul revoluti romane frontul democrat roman care in decembrie 1989 am strigat la ploiesti traiasca frontul democrat roman moarte tiranilor caseta revoluti 22 decembrie 1989 ploiesti marius mioc curind iti vine rindul numi pare bine dar cineva va va pedepsi amarnic rog parchetul ploiesti sa ia atitudine la ce am scris ati auzit raspunsul primit ma nemultumeste

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here