acc2 62925300

acc2 62925300Un accident grav s-a produs vineri dimineaţă pe Şoseaua de centură a Capitalei. Doi oameni au murit după ce un TIR s-a ciocnit cu un camion şi un autoturism. La faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD, dar din păcate, victimele nu au mai putut fi salvate. Traficul pe Centura Capitalei este blocat de mai multe ore. 

Un accident rutier s-a produs, joi, în jurul orei 7.10, pe DN Centura Bucureşti, între Jilava şi Măgurele, în dreptul unităţii militare de jandarmi, a anunţat Centrul Infotrafic. În accident au fost implicate un autoturism, un TIR şi un autocamion. Şoferul autocamionului şi cel pe de autoturism şi-au pierdut viaţa.

“Accidentul de pe şoseaua de centură a Capitalei a fost semnalat în jurul orei 7.00. Doi bărbaţi au murit, şoferul autocamionului în vârstă de aproximativ 50 de ani şi şoferul autoturismului în vârstă de circa 25-30 de ani. Echipajele de descarcerare au acţionat pentru descarcerarea celor două victime. Acestea aveau leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat  purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Adrian Marin.

Autocamionul implicat în accident este răsturnat pe şoseaua de centură  a Capitalei şi blochează circulaţia pe ambele sensuri.

Sursa: www.romaniatv.net
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here